Huzurlu Marmara'da temel atıldı!
Huzurlu İnşaat'ın Beylikdüzü'nde 90 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan 'Huzurlu Marmara' projesinin temeli atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, inşa çalışmalarının hızla devam ettiği projeden daire alanların büyük kazanç elde edeceğini belirtti. Bıyıklı, Beylikdüzü'nün 10 yıl içinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacağını söyledi.

Projeden daire alan ailelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş da temel atma töreninde hazır bulundu. Tören öncesi söz alan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Yılmaz Birpınar, katılımcılara proje hakkında bilgi verdi.

Ardından kürsüye gelen Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Şatır, Huzurlu İnşaat'ın bölgeye vizyon projesiyle katma değer kattığının altını çizerek, "Diğer ilçelere nazaran çok daha az emniyet olaylarının olduğu bir ilçedeyiz. Buna yakışır bir şekilde Huzurlu İnşaatın da burada inşaat yapması ve yüzde 60'ın üzerinde satışının tamamlanmasının da değerli olacağını düşünüyorum. Burada Beylikdüzü Belediyesi olarak bütün inşaatlarda gereken hizmeti vermeye her zaman hazır olduğumuzu ve yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum" diye konuştu.

"HUZURLU İNŞAAT DAHA BÜYÜK İŞLERE İMZA ATACAK"
İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün de Huzurlu İnşaat'ın bugüne dek hayata geçirdiği projeleri takdirle karşıladıklarını, yeni projelerinde de yanlarında olacaklarını ifade etti. Özgün, "İhlas Holding, bünyesinde bir çok kimseyi yetiştirmiş ve memleketimizin hizmetine tevdi etmiştir. İşte bunlardan bir tanesi de çok değerli kardeşimiz sayın Bayram Bıyıklı bey. Değerli büyüğümüz rahmetli Enver Ören ağabeyimizin emirleriyle, İhlas Holding'in destekleriyle Edirne'de ilk inşaatına başladı. Sonra diğer illere yayıldı. İnsanların en iyisi insanlara hizmet edendir. Bu hareketlerinden dolayı kendisini tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. İnşallah Huzurlu İnşaat daha büyük işlere imza atacak ve bu memlekete, bu insanlara hizmet etme şerefine nail olacak" dedi.

"BEYLİKDÜZÜ, 10 YIL İÇERİSİNDE İSTANBUL'UN İKİNCİ FLORYA'SI OLACAK"
Türkiye'nin dört bir yanında devam eden ve tamamlanan projeler hakkında katılımcılara bilgi veren Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ise İstanbul Beylikdüzü'nün, geleceğin Florya'sı olacağını belirterek, "Projemizden daire alanlar çok kazançlı. Çünkü projemizde aklınıza gelebilecek her türlü sosyal donatı alanlarımız mevcut. Deniz manzaralı dairelerimizin yer aldığı projemizin yüzde 85'ini yeşil alana ayırdık. Huzurlu Marmara Projemizin bir ayda yüzde 67'si sahiplerini buldu. Projemizin yer aldığı bu bölge inanıyorum ki 10 yıl içerisinde İstanbul'un ikinci Florya'sı olacaktır" ifadelerine yer verdi.

500 DAİRENİN YAPIMI DEVAM EDİYOR
Yatırımların hız kesmeden sürdürüldüğünün altını çizen Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Huzurlu İnşaat'ın bugüne kadar geldiği nokta, bin 500 daire bitirdik. 500 dairenin de inşaatı devam ediyor. Bunları da tamamlayacağız. Ayrıca yeni projeler de var. Onları hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile Huzurlu Marmara projesinin temeli atıldı.

PROJEDE YÜKSEK STANDARTLARDA SOSYAL DONATI ALANLARI YER ALIYOR
Satış rakamlarıyla bir aylık bir dönemde rekora imza atan Huzurlu Marmara projesinin yüzde 67'si şimdiden sahiplerini buldu. Yüzde 85'i yeşil alana ayrılan projede göletler, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, fitness Center, futbol ve basketbol sahası, tenis kortu, kapalı havuz, kafe, sauna, tuz odası, buhar odası ve Türk hamamı yer alıyor. 

Star

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181