İhlas Marmara Evleri 5 nerede? İşte lokasyonu...
31 bin 309 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan İhlas Marmara Evleri 5 nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

15 ve 16 katlı blokların inşa edileceği İhlas Marmara Evleri 5 nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Beylikdüzü Yakuplu'da Kiler GYO arsası üzerinde hayata geçirilecek olan proje Kavaklı Mahallesi, Kocatepe Caddesi, Meclis Sokak ile Gültekin Sokak'ın kesiştiği noktada yer alacak. Proje Olimpiyat Caddesi'ne 300 metre, Hürriyet Bulvarı'na 540 metre, Yeşilyurt Caddesi'ne 730 metre ce D-100 Karayolu'na ise 3 kilometre mesafede konumlandırılacak. İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek olan projede kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yapay gölet, süs havuzları, sosyal tesis yer alacak. 

654 bağımsız birimden oluşacak olan projede 636 adet konut ile 18 adet iş yeri yer alacak. Hasılat paylaşımı modeli ile hayata geçirilecek olan proje 25 bin 812 toplam inşaat alanına sahip olacak. Projede toplam 6 blok yükselecek.

İhlas Marmara Evleri 5 nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İhlas Marmara Evleri 5 teslim tarihi için tıklayınız.
 
İhlas Marmara Evleri 5 fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181