İnistanbul Hayat'ta düşük peşinatla ev sahibi olma fırsatı!
İş GYO ve Nef tarafından inşa edilen İnistanbul Hayat projesinde 3.800 TL'den başlayan peşinatlarla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. İstanbul Topkapı’da yükselen İnistanbul Hayat projesinde 0.99 faiz oranının yanı sıra 48 ay vade farksız ödeme imkanı da sağlanıyor.

Fitness salonu, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash kortu, çocuk oyun alanı, teras alanı, yürüyüş yolları, yüzme havuzu bulunan İnistanbul Hayat projesinde kapalı otopark ve güvenlik de yer alıyor. 

1+1, 2+1, 3+1 ya da 4+1 daire seçenekleri ile alıcılarına sunulan İnistanbul Hayat projesi Davutpaşa metro istasyonuna 100 m, Yenikapı Hızlı feribot iskelesine 7 dakika, Marmaray’a 3,2 kilometre, Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 5 kilometre, TEM karayoluna 7 kilometre, Ataköy’e 7 kilometre ve Zincirlikuyu’ya 8 kilometre mesafede bulunuyor.

İnistanbul Hayat fiyat bilgisi için tıklayınız.

İnistanbul Hayat iletişim!
Adres: Anadolu Şişecam Askeri Fırın Sokak Çıkmazı No:1 Maltepe Mahallesi Davutpaşa - Topkapı / İstanbul
Telefon: 0212 386 92 92
Web: www.inistanbultopkapi.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181