İnvest İnşaat Veliefendi projesi teslim tarihi!
İnvest İnşaat'ın Avrupa Yakası'nda en yeni projelerinden olan İnvest İnşaat Veliefendi projesi teslim tarihi henüz netleşmedi.

53 bin metrekare asra alanına sahip İnvest İnşaat Veliefendi projesi 125 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa ediliyor. İnvest İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan İnvest İnşaat Veliefendi projesi konut ve ticari alanlardan oluşuyor.

İstanbul Zeytinburnu'nda konumlanan  İnvest İnşaat Veliefendi projesi rezidans projesi olarak hayata geçerilecek. 650 konut ve 90 adet cadde mağazanın bulunduğu İnvest İnşaat Veliefendi projesi nde cadde dükkanlar, mağazalar, spor tesisi, gölet, dinlenme alanları, açık otopark, futbol sahası, geniş peyzaj alanı ve yürüyüş alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.

Dairelerin tipleri, büyüklükleri ve ödeme seçeneklerinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı İnvest İnşaat Veliefendi projesi dikey ve yatay blok olarak yükseliyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken İnvest İnşaat Veliefendi projesinin teslim tarihi bilgisi açıklandığı zaman EmlakSayfası.com.tr adresinde yer alacak.​

İnvest İnşaat Veliefendi projesi fiyat! Tıklayınız.

İnvest İnşaat Veliefendi projesi nerede? Tıklayınız.


İnvest İnşaat Veliefendi projesi iletişim!
Adres: Dünya Ticaret merkezi B2 Blok Kat:4 No:186 Yeşilköy / İSTANBUL 
Telefon: 0212 465 51 00 
Web: www.investinsaat.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serkan mert 7 yıl önce

Merhaba iyi çalışmalar veli efendi bloklar mekiinde ikamet etmekteyim sizin veli efedi projenizdeki fiyatlandırma çalışmalarınız sonuçlandığında satış temsilcilerinizin bilgilendirmek amaçlı 0532 620 09 03 saygılarımla.

banner182

banner181