İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri kampanyaları!
İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri kampanyaları listesini sizler için derledik. Yeni bir konut arayışında olan kişiler uygun fiyatlı ve cazip ödeme seçenekli projeleri araştırıyor. Firmalar da kişilere uygun bir ödeme planı hazırlayarak yeni kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

Markalı konut projelerinin de yer aldığı Avrupa Yakası konut kampanyaları yatırımcıdan yoğun ilgi görüyor. Ödemeleri kolaylaştıran İstanbul Avrupa Yakası ev kampanyaları devam ediyor.

İşte İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri kampanyaları listesi

Skyland İstanbul - kampanya detayları için tıklayınız.
Tem Expres - kampanya detayları için tıklayınız.
Babacan Port Royal - kampanya detayları için tıklayınız.
Teknik Yapı - kampanya detayları için tıklayınız.
Selenium Retro 9 - kampanya detayları için tıklayınız.
3S Firuze Konakları - kampanya detayları için tıklayınız.
Eston Şehir Koru - kampanya detayları için tıklayınız.
Kiptaş - kampanya detayları için tıklayınız.

İstanbul Avrupa Yakası konut projeleri kampanyaları listesini sizler için derledik. Ev kampanyaları İstanbul Avrupa Yakası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181