İstanbul Bağcılar konut projeleri!
İstanbul Bağcılar konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan İstanbul Bağcılar yeni konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Bağcılar ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği Bağcılar konut projeleri 2018 alıcının beğenisine sunuluyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Bağcılar konut projeleri listesi

​Şehri Bağcılar
2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan proje kentsel dönüşüm projesi olarak inşa ediliyor. Albayrak Sitesi yerine inşa edilen projede otopark ve çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar planlanıyor. Bağcılar Belediyesi ve Başak A.Ş. tarafından 1201 daire ve 22 işyerinden oluşan Şehri Bağcılar projesinde 19 bin metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. Şehri Bağcılar fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Tima Terrace
120 daireden oluşan Tima Terrace projesinde fitness, sauna, çok amaçlı spor sahası, kapalı otopark imkanı bulunuyor. Tek blok olarak tasarlanan projede dairelerin büyüklükleri 73 metrekare ile 149 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tima tarafından hayata geçirilen projede daireler 1+1 , 2+1 , 3+1 seçenekleri ile tasarlanıyor. Tima Terrace projesi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Luxera Meydan
Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat imzası ile 5 adet ticari alan bulunan Luxera Meydan projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ila 170 metrekare arasında değişiyor. İstanbul Bağcılar'da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Luxera Meydan projesinde kapalı yüzme havuzu, türk hamamı, sauna ve kapalı otopark bulunuyor. Luxera Meydan teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

NG Residence
İki kuleden oluşan NG Residence Basın Ekspres projesinde 1+1 daireler 62-88 metrekare, 2+1 daireler ise 69 ila 130 metrekare olarak tasarlanıyor. Basın Ekspres'te hayata geçirilen NG Residence İstanbul projesinde kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları ve çok amaçlı bir spor salonu ve 7/24 resepsiyon hizmetleri de yer alıyor. NG Residence satış ofisi için tıklayınız.

Batışehir Bağcılar
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen projede yaklaşık 15 bin kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor. 121 mağazalı alışveriş caddesi, Four Points by Sheraton Oteli, Radisson Blu Rezidansı ile dikkat çeken proje koşu parkurları, spor salonları, açık ve kapalı yüzme havuzları, sosyal tesisleri ve kendi toplu taşıma hattına sahip. Batışehir Bağcılar nerede? Tıklayınız.

İstanbul Bağcılar konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Bahçelievler inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181