İstanbul Bahçelievler konut projeleri!
İstanbul Bahçelievler konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan İstanbul Bahçeşehir yeni konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Bahçelievler yeni ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği İstanbul konut projeleri Bahçelievler alıcının beğenisine sunuluyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Bahçelievler konut projeleri listesi

Modern City Bahçelievler
Dairelerinin 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlandığı Modern City Bahçelievler projesinde 2+1 daireler 104 ile 127 metrekare, 3+1 daireler 160 metrekare, 4+1 daireler 217 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Projede ayrıca basketbol sahası, çocuk oyun parkı, kapalı ve açık otopark, fitnes salonu, imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Modern City Bahçelievler teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Luxera Bahçelievler
10 katlı tek bloğun inşa edildiği projede 110 daire yer alıyor. 4 bin metrekare ticari alanlara ayrılan Luxera Bahçelievler projesinde dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ila 142 metrekare arasında değişim gösteriyor. 1+1,2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı projede kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun odaları ve hobi odaları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. Luxera Bahçelievler fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Nef Bahçelievler
1+1’den 4,5+1’e kadar daire seçenekleri sunulan Nef Bahçelievler projesi İstanbul Bahçelievler'in yeni projelerinden birisi olarak alıcıların beğenisine sunuluyor. Timur Gayrimenkul, Mes Turkuaz, Ziylan ortaklığı ile hayata geçirilen Nef Bahçelievler projede daire büyüklükleri 60 ila 270 metrekare aralığında değişiyor. Nef Bahçelievler fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​​Prestij 24
Stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerin planlandığı Prestij 24 projesinde dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 103 metrekare arasında değişim gösteriyor. 5 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede daireler home ofis konseptinde tasarlanıyor. Prestij 24 fiyatları ve teslim tarihi için için tıklayınız.

İstanbul Bahçelievler konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Bahçelievler inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181