İstanbul Başakşehir inşaat projeleri!
İstanbul Başakşehir inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Başakşehir yeni konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Başakşehir yeni ev projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği Başakşehir konut projeleri alıcının beğenisine sunuluyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Başakşehir inşaat projeleri listesi

Avrupa Konutları Başakşehir
Emlak Konut GYO güvencesiyle Artaş İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 124 metrekareden başlayan 2+1,162 metrekareden başlayan 3+1, 200 metrekareden başlayan 4+1 ve 277 metrekareden başlayan 5+1 daireler yer alıyor. Toplam 11 bloktan oluşan projede daire büyüklükleri 124 metrekare ile 277 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 72 bin 706 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler tasarlanıyor. Avrupa Konutları Başakşehir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

3. İstanbul Başakşehir
40 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 400 konut ve 26 adet dükkan tasarlanıyor. Karma konsepti ile inşa edilen proje Başakşehir yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Alzamil Gayrimenkul, Fuzul Yapı ve İttifak Holding bünyesindeki Seha Yapı ve Adese şirketleri Asaf İş Adi Ortaklığı ile inşa edilen 3. İstanbul Başakşehir projesinde 172 adet 2+1, 154 adet 3+1, 50 adet 4+1, 24 adet 5+1 daire bulunuyor. 3. İstanbul Başakşehir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Semt Bahçekent
Emlak Konut güvencesiyle Sur Yapı imzası ile 669 konuttan oluşacak olan projede dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 222 metrekare arasında değişecek. 1+1’den 4+1’e kadar 26 farklı tip daire bulunan proje hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyor. Semt Bahçekent fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Oyakkent Başakkent 3. etap
Başakşehir konut projeleri arasında yer alacak olan Oyakkent Başakkent 3. etap ticaret ve konut alanları yer alacak. Daire tipleri, büyüklükleri, kat planları, sosyal donatı alanları gibi proje özelliklerinin henüz belli olmadığı projenin çalışmalarına henüz başlanılmadı. Oyakkent Başakkent 3. etap detayları için tıklayınız.

​Lal Bahçe Başakşehir
HYK Yapı ve Kiptaş imzası ile tamamı 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşacak olan Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet konuttan oluşacak. Yüzde 79'unun açık alana ayrılacağı Lal Bahçe Başakşehir projesinde her daireye iki araçlık ardıl, bir araçlık misafir otoparkı, çocuk oyun alanları, hamam, fitness, sauna ve buhar banyosu içeren spa yer alacak. Lal Bahçe Başakşehir fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Başakşehir inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Başakşehir konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181