İstanbul Beşiktaş inşaat projeleri!
İstanbul Beşiktaş inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Beşiktaş konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Beşiktaş yeni ev projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği Beylikdüzü yeni konut projeleri alıcının beğenisine sunuluyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Beşiktaş inşaat projeleri listesi

​Maanaa 47
RAM GMY imzası ile hayata geçirilen Maanaa 47 ​Etiler projesi Etiler konut projeleri arasında yer alıyor. Toplam 38 dairenin yer aldığı projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile planlanıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen projede daireler 90 ila 300 metrekare arası büyüklükte tasarlanıyor. Maanaa 47 fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Ulus Belvedere Residence
350 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Ulus Belvedere Residence projesinde 110 bin metrekarelik satılabilir alan yer alacak. Farklı konut tiplerinin yer alacağı Ulus Belvedere Residence projesi 35 katlı iki kule olarak inşa edilecek. Ulus Belvedere Residence projesi teslim tarihi ve fiyatları tıklayınız.

Yoo istanbul
22 bin metrekare alan üzerinde %80 yeşil alanlardan oluşan Yoo istanbul projesinde 11 blokta toplam 130 rezidans bulunuyor. Her rezidansında yer alan boydan boya çift camları ile panaromik manzara sunan Yoo istanbul projesinde Türk Hamamı, sauna, buhar odası, fitness salonu, yoga odası,Club houseve, Kid’s Club, SPA açık ve kapalı yüzme havuzları gibi zengin sosyal imkanlar sunuluyor.

İstanbul Beşiktaş inşaat projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Beşiktaş konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181