İstanbul Eyüp konut projeleri!
İstanbul Eyüp konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Eyüp konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Eyüp ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği İstanbul Eyüp yeni konut projeleri alıcının beğenisine sunuluyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Eyüp konut projeleri listesi

​Baharyaka Eyüpsultan
İstanbul Eyüp'te konumlandırılacak projede 650 adet daire bulunacak. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin planlandığı projede 1+1 daireler 60 metrekare ile 130 metrekare arasında, 2+1 daireler 87 metrekare ile 140 metrekare arasında, 3+1 daireler 100 metrekare ile 150 metrekare arasında ve 4+1 daireler sabit 210 metrekare olarak inşa edilecek. Baharyaka Eyüpsultan teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Vadiland Towers
Bayram ARC İnşaat imzası ile hayata geçirilen Vadiland Towers projesi 162 daireden oluşuyor. ​projede yüzme havuzu, spa, fitness, sauna mkanı bulunuyor. ​7 bin 800 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Vadiland Towers projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler planlanıyor. Vadiland Towers fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Yeniköy Konakları
Daire büyüklüklerinin 85 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje hem şehrin hem de doğanın ortasında bir hayat sürmeyi mümkün kılıyor. Eyüp konut projeleri arasında yer alan projede 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projede 362 konut ve 12 adet ticari ünite yer alıyor. Yeniköy Konakları fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Forev Modern Eyüp
Alışveriş caddesinin yer alacağı projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri planlanıyor. Toplam 279 daire konuttan oluşan Forev Modern Eyüp projesinde ayrıca yürüyüş yolları, süs havuzları, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, spor salonu, kapalı otopark, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu gibi imkanlar planlanıyor. Forev Modern Eyüp fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Ortayaka
​520 adet dairede oluşacak olan proje Haliç’e 5 dakikalık mesafede, metroya yakın konumda yer alacak. 4 bloğun yükseleceği projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleri ile tasarlanıyor.  2 etaptan oluşacak proje “Foldhome” konsepti ile tasarlanıyor. Nef Ortayaka fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Eyüp konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Eyüp inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181