İstanbul Gaziosmanpaşa inşaat projeleri!
İstanbul Gaziosmanpaşa inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan İstanbul Gaziosmanpaşa yeni konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Gaziosmanpaşa ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği Gaziosmanpaşa yeni konut projeleri alıcının beğenisine sunuluyor.

İşte İstanbul Gaziosmanpaşa inşaat projeleri listesi

We Haliç Gaziosmanpaşa
​Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daire seçeneklerinin bulunduğu projede 27 adet ticari ünite yer alıyor. 1057 adet konutun bulunduğu We Haliç Gaziosmanpaşa projesi 11 blok olarak tasarlanıyor. 58 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen ​projede dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 285 metrekare arasında değişiyor. We Haliç Gaziosmanpaşa teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Ahes Misal İstanbul
520 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ahes Misal İstanbul projesinde  2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğu bulunuyor. 100 dönüm arsa alanı üzerinde konumlandırılan Süleyman Ekşi Gaziosmanpaşa projesinde 12 bin metrekare sosyal tesis alanı içerisinde cep sineması, kütüphane, çocuk oyun alanları, spor salonları, hamam, yüzme havuzu, kafeler, cami, restoranlar, 2500 araç kapasiteli otopark ve iş dünyasına yönelik toplantı salonları bulunuyor. Ahes Misal İstanbul  teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

GOP Plevne İstanbul projesi
Gaziosmanpaşa Mevlana kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen GOP Plevne İstanbul projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da 1+1, 2+1,3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı GOP Plevne İstanbul projesinde dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. GOP Plevne İstanbul teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​TEM Avrasya Konutları
Fuzul Yapı ve Yol İnşaat imzası ile hayata geçirilen TEM Avrasya Konutları projesinde spor salonu, lise ve cami inşa edilecek. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşan TEM Avrasya Konutları projesinde bloklar 17 ila 18 katlı olarak tasarlanıyor. ​ 138 milyon 600 bin TL proje bedeli ile hayata geçirilen TEM Avrasya Konutları projesinde 362 adet 2+1, 233 adet 3+1 ve 17 adet 4+1 yer alıyor. TEM Avrasya Konutları projesi nerede? Tıklayınız.

İstanbul Gaziosmanpaşa inşaat projeleri listesini sizler için derledik. Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181