İstanbul Güneşli konut projeleri!
İstanbul Güneşli konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Güneşli konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Güneşli ev projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor. Satışların devam ettiği Güneşli yeni konut projeleri alıcının beğenisine sunuluyor.

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İşte İstanbul Güneşli konut projeleri listesi

​Nirvana Güneşli
5 bin 500 metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 4 farklı tipte 1+1, 4 farklı tipte 2+1  ve 3 farklı tipte 3+1 daire konut alıcılarına sunuluyor. Toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofisin planlandığı projede havuz, çocuk oyun parkı, Türk hamamı, sauna, spor ve fitness salonu, sinema, müzik odası, misafir odası, playstation odası ve toplantı odası yer alıyor. Nirvana Güneşli nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

​Güneşli Thy Sitesi
İstanbul'un Bağcılar ilçesinde 2 bin metrekare alan üzerinde ticari alan ve sosyal tesislerin yer aldığı Güneşli Thy Sitesi Bağcılar konut projeleri arasında bulunuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenerinin yer aldığı Güneşli Thy Sitesi'nin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Toplam 650 adet konutun planlandığı projede ayrıca 27 bin metrekare büyüklüğünde otopark ve depo alanı bulunuyor. Güneşli Thy Sitesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Luxera Güneşli
1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşacak olan Luxera Güneşli projesinde dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ila 115 metrekare arasında değişecek. Markalı konut projesi üreticilerinden Luxera Gayrimenkul imzası taşıyan projede çocuk oyun alanları, kapalı otopark, sauna, fitness salonu, dinlenme alanları, resepsiyon, özel güvenlik gibi sosyal donatı alanları yer alacak. Luxera Güneşli fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Huzurlu Marmara Güneşli
Bağcılar Belediyesi’nin Güneşli’deki ilk dönüşüm projesi olma özelliği taşıyan Huzurlu Marmara Güneşli projesinin 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 135 metrekare ile 155 metrekare daire büyüklüklerine sahip olan Huzurlu Marmara Güneşli projesinde 289 konut yer alıyor. 2 farklı konut tipinde tasarlanan Huzurlu Marmara Güneşli 4 blok olarak planlandı. Huzurlu Marmara Güneşli nerede? Tıklayınız.

Asoy Astra Güneşli
1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşan Asoy Astra Güneşli projesi Güneşli konut projeleri arasında yer alıyor. Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığı hayata geçirilecek olan Asoy Astra Güneşli projesi 400 daireden oluşuyor. 2 blok olarak tasarlanan Asoy Astra Güneşli projesi dikey mimaride hayata geçiriliyor. Asoy Astra Güneşli projesi nerede? Tıklayınız.

İstanbul Güneşli konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Güneşli inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181