İstanbul Kağıthane konut projeleri!
İstanbul Kağıthane konut projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Kağıthane yeni konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Kağıthane konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte İstanbul Kağıthane konut projeleri listesi

​Gülmahal Kağıthane
Kağıthane yeni konut projeleri arasında yer alan Gülmahal Kağıthane projesinde 114 adet konut bulunuyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilen projede 1+1 daireler net 29, 32, 37 metrekare, 2+1 daireler net 42, 46, 60, 50, 56 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Gülmahal Kağıthane fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Genyap Oxygen
19 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Genyap Oxygen projesinde ​otopark, çocuk oyun alanı, bahçe, spor salonu gibi imkanlar konut alıcılarına sunuluyor. 150 adet konuttan oluşan proje 2 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. İstanbul'un Kağıthane ilçesinde Genyap imzası ile hayata geçirilen Genyap Oxygen projesinde ​1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daireler daireler yer alıyor. Genyap Oxygen fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İva Deluxe Kağıthane
​20 katlı tek bloktan oluşacak İva Deluxe Kağıthane projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. 237 daireden oluşacak projede 1+1 daireler 54 metrekare, 2+1 daireler 76 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. İva Deluxe Kağıthane fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​İstova Kağıthane
Karma konsepte sahip olan projede ayrıca 55 adet ticari ünite yer alıyor.1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri bulunan İstova Kağıthane projesinde 15'er katlı 4 blok yükseliyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında hayata geçirilen projede 500 daire ve AVM bulunuyor. İstova Kağıthane projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Kağıthane konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Kağıthane inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181