İstanbul konut projeleri Avrupa Yakası!
İstanbul konut projeleri Avrupa Yakası listesini sizler için derledik. Yeni Konut Fiyat Endeksi, Haziran ayında bir önceki aya göre, İstanbul Asya Yakası’nda yer alan markalı konut projelerinde %0.05 oranında; İstanbul Avrupa Yakası’nda yer alan markalı konut projelerinde %0.56 oranında artmıştır. Endeksin başlangıç dönemine göre ise İstanbul Asya Yakası’ndaki projeler Avrupa Yakası’na kıyasla 10.00 puan fazla artış gösterdi.

En çok rağbet gören ilçelerin bulunduğu yakada konut projelerinin çalışmaları devam ediyor. Kentsel dönüşüm projelerinin ev fiyatlarını arttırdığı konut projeleri İstanbul Avrupa Yakası 2018 yatırımcılarında ilgisini çekiyor. 

İşte İstanbul konut projeleri Avrupa Yakası listesi

Emlak Konut Avrupa Yakası konut projeleri için tıklayınız.

Gülmahal Kağıthane
​Gül İnşaat imzası ile hayata geçirilen Gülmahal Kağıthane projesi İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane’de yükseliyor. 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı Gülmahal Kağıthane projesinde 114 adet konut bulunuyor. Gülmahal Kağıthane fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Sefaköy Oerlikon
55 milyon 460 bin TL yatırım bedeline sahip olması beklenen Sefaköy Oerlikon projesinin 1+0, 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşması bekleniyor. Toplam inşaat alanı 102 bin 394 metrekare olacak olan projede 20 adet 1+0, 435 adet 1+1 ve 45 adet 2+1 daire tiplerinin bulunması öngörülüyor. Sefaköy Oerlikon projesi fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Real Konaklar Yedikule
3+1 ve 4+1 tripleks villaların yer alacağı Real Konaklar Yedikule projesinde bloklar 3 katlı olarak inşa edilecek. Real Grup imzası ile hayata geçirilecek olan Real Konaklar Yedikule projesi 120 adet konuttan oluşacak. Real Konaklar Yedikule fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İva Deluxe Kağıthane
Dairelerinde 1+1 ve 2+1 seçeneklerinin uygulanacağı İva Deluxe Kağıthane projesi İva Yapı imzası ile yükselecek. Toplam 237 daireden oluşacak olan İva Deluxe Kağıthane'de 1+1 daireler 54 metrekare, 2+1 daireler 76 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. İva Deluxe Kağıthane fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Cer İstanbul
Ege Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Cer İstanbul projesi İstanbul Fatih'te yükselecek. 40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilecek olan Cer İstanbul'da konut, ofis ve ticari alanların yer alacak. Cer İstanbul projesi teslim tarihi için tıklayınız.

Zer Levent
Ceylan İnşaat tarafından hayata geçirilecek projede yüzme havuzu ve dinlenme alanları planlanıyor. 495 adet daireden oluşacak olan Zer Levent projesi 5 bin 372 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Zer Levent teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

İstanbul konut projeleri Avrupa Yakası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.
Avrupa Yakası bitmiş konut projeleri için tıklayınız.
Ucuz konut projeleri İstanbul Avrupa Yakası detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181