İstanbul Panorama Evleri Güngören ne zaman teslim?
498 konut ve 19 ticari üniteden oluşan İstanbul Panorama Evleri Güngören ne zaman teslim sorusunun cevabı belli oldu.

İstanbul Panorama Evleri Güngören ne zaman teslim sorusunun cevabı şu şekilde; Projede teslimlerin Aralık 2019'da yapılması bekleniyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin planlandığı projede 2+1 ve 3+1 dairelere 4 metrekarelik depo alanı ve 2 araçlık otopark imkanı sunuluyor. Karma konsepte sahip olan projede 1+1 daireler brüt 70, net 45 metrekare, 2+1 daireler brüt 120, net 80 metrekare , 3+1 daireler brüt 155, net 102 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor.

3 dikey bloğun yer aldığı proje Bağcılar konut projeleri arasında yer alıyor. Pearl İnşaat tarafından Bağcılar'da hayata geçirilen proje 17 bin 534 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 70 ila 155 metrekare arasında değişim gösterdiğiprojede A ve B bloklarda 3+1 ve 2+1, C blokta ise 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

İstanbul Panorama Evleri Güngören ne zaman teslim sorusui ile ilgili gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

İstanbul Panorama Evleri nerede? Tıklayınız.

İstanbul Panorama Evleri ​fiyat? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181