İstanbul Panorama Evleri Güngören nerede? İşte lokasyonu...
3 dikey bloğun yer aldığı İstanbul Panorama Evleri Güngören nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

Daire büyüklüklerinin 70 ila 155 metrekare arasında değişim gösterdiği projede A ve B bloklarda 3+1 ve 2+1, C blokta ise 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor. 498 konut ve 19 ticari üniteden oluşan İstanbul Panorama Evleri Güngören nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; Avrupa Yakası Bağcılar'da konumlandırılan proje metro ve tramvayın kesiştiği konumda Bağcılar, Güngören ve Esenler üçgeninde yer alıyor. 17 bin 534 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, deniz otobüsüne 15 dakika, tramvaya 3 dakika mesafede inşa ediliyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere sahip olan projede 1+1 daireler brüt 70, net 45 metrekare, 2+1 daireler brüt 120, net 80 metrekare , 3+1 daireler brüt 155, net 102 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. Pearl İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 dairelere 4 metrekarelik depo alanı ve 2 araçlık otopark imkanı sunuluyor. 

İstanbul Panorama Evleri Güngören nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberlere www.emlaksayfasi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul Panorama Evleri teslim tarihi? Tıklayınız.

İstanbul Panorama Evleri ​fiyat? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181