İstanbul'un denize sıfır tek projesi; SeaPearl Ataköy!
Yeni reklam filmiyle dikkatleri üzerine çeken SeaPearl Ataköy projesinde satış ve inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşık 2 milyar 700 milyon dolar yatırım değeriyle 2 etap halinde hayata geçirilen projenin ilk etabı 217 bin metrekare inşaat alanına, 6 bin 185 metrekare gölet alanına, 33 bin metrekare de yeşil alan ve yürüyüş yollarına sahip bulunuyor. Metrekare ortalama birim fiyatı 7 bin 200 dolardan başlayan SeaPearl Ataköy'de, ilk etabında teslimlerin Temmuz 2017 tarihinde yapılması planlanıyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, "Avrupa Yakası'nm önemli ve prestijli bölgelerinden biri olan Ataköy, birçok ulusal ve uluslararası firma tarafından da tercih edilir hale geldi. Biz de SeaPearl Ataköy'de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştık. Jumeirah Group'la yaptığımız anlaşma, projemizin yanı sıra bölgeye ve hatta İstanbul'a artı bir değer katacak" diye konuştu.

YÜZDE 45'İ SATILDI
Özen kuzu, stratejik konumu sebebiyle iş ve tatil maksatlı seyahat edenleri cezbeden bir bölge olan Ataköy'ün, merkezlere yakınlığı, yapıların kalitesi, park ve yeşil alanları ile dikkat çektiğini söyledi. Kuzu, şöyle devam etti: "Bölge sınırları içerisinde yükselen nitelildi projeler kısa vadede yatırımcısına prim kazandırıyor. Kuzu Grup olarak katıldığımız tüm fuarlarda yerli yatırımcılar kadar yabancı yatırımcıların da Ataköy'e olan ilgisini birebir gözleme imkânımız oluyor. En son katıldığımız Cityscape Turkey fuarında, SeaPearl Ataköy'den değeri 24 milyon TL olan 6 konut satışı yaptık. Konumu, sahip olduğu sosyal alanları, lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile İstanbul'un denize sıfır tek premium projesi olan SeaPearl Ataköy'de toplam satışların yüzde 45'ini tamamladık. Bu oranın yüzde 20'sini yabancılara yaptık."

İstanbul'un mega projesi
20 katlı 4 blokta 631 üniteden meydana gelen ilk etapta, alanları 88 ila 398 metrekare arasında değişen 1+1'den 4.5+1'e kadar farklılık gösteren konut tipleri yer alıyor. SeaPearl Ataköy, gerek konumu, gerek ayrıcalıklarla dolu sosyal alanları gerekse lüksü yeniden yorumlayan mimarisi ile İstanbul'un mega projesi unvanına sahip. SeaPearl Ataköy'de her blokun kullanımına özel 150 ila 200 metrekare arasında değişen fıtness salonları, yoga salonları, dinlenme alanları ve bunların yanı sıra çocuk oyun alanları, yürüyüş ve koşu yolları, tenis kortu, streetball sahası, yaya yolları, biyolojik gölet, seyir adası, barok tarzı peyzaj alam yer alıyor.

Sabah Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181