İstanbul Zekeriyaköy konut projeleri!
İstanbul Zekeriyaköy konut projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Zekeriyaköy konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Zekeriyaköy yeni konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte İstanbul Zekeriyaköy konut projeleri listesi

İnnovia Zekeriyaköy
40 adet villa olması planlanan İnnovia Zekeriyaköy projesinde 3+1 ve 4+1 villalar yer alıyor. Markalı konut projeleri ile adından sıkça söz ettiren Yeşil GYO tarafından inşa edilen İnnovia Zekeriyaköy projesi İstanbul'un Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy'de yükselecek. İnnovia Zekeriyaköy teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Koopera Zekeriyaköy projesinin yüzde 60'ı yeşil alanlara ayrılıyor. 45 villadan meydana gelen Koopera Zekeriyaköy projesi 204 metrekarelik 4+1 sıralıevler ve 285 metrekarelik 5+1 müstakil tripleks villalar yer alıyor.  Bir koopetatif projesi olan Koopera Zekeriyaköy projesi temelden çatıya, yüzde 100 çelikten inşa ediliyor. Koopera Zekeriyaköy teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Köy Zekeriyaköy
Siyahkalem Mühendislik İnşaat imzası taşıyan projede 80 ile 212 metrekare arasında değişen büyüklüklerde 420 adet apartman dairesi, 194 ila metrekare 584 adet çift dubleks, 334 metrekarelik 74 sıra ev, 335 ila 623 metrekarelik 68 ikiz villa, 691 metrekarelik 21 müstakil villası bulunuyor. Toplam 50 bin metrekaresi konut alanı olarak ayrılan projede 15 metrekare kiralanabilir alana sahip açık hava konseptli çarşı bulunuyor. Köy Zekeriyaköy kat planları için tıklayınız.

İstanbul Zekeriyaköy konut projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Zekeriyaköy inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181