İstanbul Zeytinburnu konut projeleri!
İstanbul Zeytinburnu konut projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Eylül ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %9,2 oranında azalarak 127 bin 327 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 216 konut satışı ve %15,9 ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan Zeytinburnu konut projeleri 2018 kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor. Çalışmaların hızla devam ettiği Zeytinburnu'nda yeni konut projeleri konut alıcılarının ilgisini çekiyor.

İşte İstanbul Zeytinburnu konut projeleri listesi

Büyükyalı İstanbul
Birçok imkana sahip olan projede Tenis, yüzme, kürek, yelken, voleybol ve basketbol gibi branşların bulunacağı bir spor kulübünün altyapısı da hazırlanıyor. İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda inşa edilen projede her türlü sosyal aktivite uzman eğitmenler eşliğinde yapılabiliyor. Sahil yolunda bulunan Büyükyalı İstanbul projesi Emlak Konut güvencesi ile inşa ediliyor. Büyükyalı İstanbul fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İstanbul Panorama
53 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan İstanbul Panorama projesi lokasyonu ile dikkat çekecek. Markalı konut projesi üreticilerinden İnvest İnşaat imzası taşıyan İstanbul Panorama projesinde 90 adet cadde mağazası bulunacak. 125 bin metrekare inşaat alanına sahip olan İstanbul Panorama projesi 650 daireden oluşacak. İstanbul Panorama projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

​Locamahal Veliefendi
Toplam 1337 adet bağımsız bölümden oluşacak olan projede ayrıca çocuk oyun alanları, süs havuzu, su bahçeleri, kapalı yüzme havuzu, streetball sahası, hobi bahçeleri ve pilates-yoga salonu gibi sosyal alanlar yer alacak. 1262 adet konuttan oluşacak olan projede 2+1'ler 119 ila 128 metrekare, 3+1'ler 154 ila 178 metrekare ve 4+1'ler ise 195 ila 208 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Locamahal Veliefendi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Akzirve Hayat
DS Mimarlık imzası ile peyzajının tasarlandığı Akzirve gayrimenkul Topkapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri planlanıyor. Toplam 52 bin metrekare yeşil alanın yer alacağı projede toplam inşaat alanının %85’i konut olmak üzere, ofis ve ticari alanlar bulunacak. Topkapı konut projeleri arasında yer alacak olan Akzirve Hayat projesi 265 bin metrekaresi toprak üstü olmak üzere toplam 492 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak. Akzirve Hayat teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Livza Zeytinburnu
Tesa Yapı imzası ile 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin bulunacağı Livza Zeytinburnu projesinde 3 tip 2+1, 6 tip 3+1 ve içerisinde Türk hamamı bulunan 4+1 daireler yer alacak. 2 katlı ticari alanın bulunacağı Livza Zeytinburnu projesi​ 104 adet konuttan oluşacak. 19 bin metrekare inşaat alanına sahip olan ​Livza Zeytinburnu projesi 13 katlı tek blok olarak inşa edilecek. Livza Zeytinburnu projesi teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

İstanbul Zeytinburnu konut projeleri listesini sizler için derledik. Yeni konut projeleri İstanbul Zeytinburnu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181