İşte Büyükyalı İstanbul'un yaşamı kolaylaştıran lokasyonu!
İstanbul Kazlıçeşme sahil yolunda konumlandırılan Büyükyalı İstanbul projesi Atatürk Havalimanı'na 10 km, tarihi yarımada ve Topkapı Sarayı'na 8 km, Taksim Meydanı ve Nişantaşı'na 12 km uzaklıkta bulunuyor.

Yapımı devam eden Marmaray - Zeytinburnu durağı sayesinde, şehrin tüm ulaşım ağlarına bağlanacak Büyükyalı İstanbul projesinin yakınında konumlanacak İstanbul Boğazı karayolu tüp geçiş projesi Avrasya Tüneli ise Büyükyalı’nın merkezi konumunu ve ulaşım kolaylığını güçlendiriyor.


Merkezi lokasyonuyla dikkat çeken Büyükyalı İstanbul projesi Bakırköy ve Yenikapı İDO iskeleleri gibi önemli noktalara doğrudan bağlantı yolları sunuyor. Toplam 111 dönümlük arazide yükselecek olan Büyükyalı İstanbul projesi Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığı imzası taşıyor. Büyükyalı İstanbul projesinde ilk etapta satışa çıkacak 452 ünitenin yer alıyor.

Büyükyalı İstanbul ne zaman teslim?




Büyükyalı İstanbul iletişim!
Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye 

Telefon: 0212 557 73 73

Web: www.buyukyali.com



Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181