İva Deluxe Kağıthane ne zaman teslim?
Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen İva Deluxe Kağıthane ne zaman teslim sorusunun yanıtı belli oldu.

Daire büyüklüklerinin 54 ila 76 metrekare arasında değişim gösterdiği projede 20 katlı tek blok yükselecek. İva Yapı tarafından hayata geçirilecek olanİva Deluxe Kağıthane ne zaman teslim sorusunun detaylı yanıtı şu şekilde; Projenin teslim tarihi Mart 2020 olarak planlanıyor. İva Yapı'nın Kağıthane'de ki dördüncü projesi olan İva Deluxe Kağıthane'de 1+1 ve 2+1 daireler yer alacak.

Ön talep toplama sürecinde olan projede 1+1 daireler 54 metrekare, 2+1 daireler 76 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. Dikey mimarisi ile inşa edilecek olan İva Deluxe Kağıthane 237 daireden oluşacak.

İva Deluxe Kağıthane ne zaman teslim ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz


İva Deluxe Kağıthane nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
İva Deluxe Kağıthane teslim tarihi için tıklayınız.
 
İva Deluxe Kağıthane fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181