Kağıthane konut projeleri 2019!
Kağıthane konut projeleri 2019 listesini sizler için araştırdık. Kağıthane'de birçok yerinde yer alan Kağıthane 2019 konut projeleri çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Kağıthane inşaat projeleri 2019 listesi;

Gülmahal Kağıthane
Kağıthane konut projeleri 2019 kapsamında yer alan ve 1+1 ve 2+1 dairelerin yer aldığı Gülmahal Kağıthane projesinde 114 adet konut bulunuyor. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen projede farklı büyüklüklerde daireler konut alıcılarına sunuluyor. 850 metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje dikey mimarisi ile yükseliyor. Gülmahal Kağıthane teslim tarihi için tıklayınız.

​Econ Valley
Econ İnşaat imzası ile yükselecek olan proje 12 katlı olarak tasarlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dubleks dairelerin planlandığı projede birçok sosyal donatı alan  da yer alacak.Kağıthane yeni konut projelerinden biri olan Econ Valley projesinde açık yüzme havuzu, 7/24 güvenlik, fitness center, spor salonu, cafe, restoran, çocuk havuzu,  orman manzarası,  çocuk oyun alanları yer alacak. Econ Valley nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Kağıthane konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Kağıthane ev projeleri 2019 ve Kağıthane yeni konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181