Kanal İstanbul'a komşu projelerden biri de Bahçeyaka Ispartakule!
220 milyon liralık yatırım bedeline sahip projede 327 konut ve 10 mağaza var. Bahçeyaka Ispartakule'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan 64 farklı tipte daire bulunuyor. Daire büyüklükleri ise 52 ile 443 metrekare arasında değişiyor.

GENİŞ AİLELERİN TERCİHİ
Bahçeyaka'daki dev çocuk parkı projenin çocuklu aüeler tarafından tercih edilmesine sebep oluyor. Projede şu ana kadar gerçekleşen satışların büyük bölümünü geniş aileler oluşturuyor. Projede ayrıca geniş balkonlu, üç cepheli daireler de talep görüyor.

GÖL MANZARALI
Bahçeyaka sakinlerinin yakın gelecekte Kanal İstanbul'a komşu olacaklarını söyleyen Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, "Bahçeyaka, geniş yeşil alanları, planlan metro hattı ve Küçükçekmece Gölü manzaralı. Projemizin sosyal donatıları, bölgedeki projelerden ayrışan yatay mimarisi, dev çocuk oyun alanı, geniş peyzajı ve meydanları dikkat çekici" dedi.

METROYLA HER YERE ERİŞİM
Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey, Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşımı sağlayacak yeni metro hattı, Bahçeyaka projesinden şehrin her noktasına hızlı ulaşım imkanı verecek. Proje ayrıca Kuzey Marmara Otoyolu'nun da bağlantı yollarına ve Atatürk Havalimanı'na da çok yakın.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181