Karat 34 projesinde lokasyon avantajı!
İstanbul'un önemli ulaşım akslarının kesiştiği Basın Ekspres Yolu üzerinde Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat tarafından Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen 'Karat 34' projesinin lansmanı Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Ayvacı, Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Ayvacı ve Başyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Musa Baş'ın ev sahipliğinde Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirildi. Toplantıda yaptığı konuşmada İstanbul'un sürekli güncellenen altyapı ve kesintisiz gelişimiyle 'marka şehir' niteliğine dikkat çeken Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Ayvacı, Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat olarak hayata geçirdikleri Karat 34'le bu gelişime katkı sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Karat 34'ün yalnızca kendi için değil, bulunduğu çevre için de bir değer yaratacağını kaydeden Ayvacı, Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirdikleri Karat 34'ün, lokasyonu sebebiyle bir yatırım fırsatı sunduğunu kaydetti. Karat 34'ün çevresinde sağlık kurumlan, otoyollar, metro - metrobüs, alışveriş merkezleri ve sosyal alanlar, uluslararası kongre ve fuar alanı, ticaret merkezleri ile bir de havalimanının bulunduğunu ifade eden Ayvacı, "Bu nedenle Karat 34, kullanım ve yatırım açısından son derece değerli bir proje. Doğa Şehircilik ve Başyapı olarak Karat 34'e başlarken, çevresi için bir değer yaratmasını hedeflemiştik. Projemizi tercih edenlerin yaşamında yaratacağı farkın yanında İstanbul'da da bir fark yaratmasını amaçlamıştık. Daha projemizin isminin gündeme gelmesiyle birlikte gördüğümüz yoğun ilgi, şu ana kadar gelen ön talep, önümüze doğru hedefler koyduğumuzun en büyük kanıtı oldu" diye konuştu.

Karat 34 projesinin yoğun ilgi gördüğüne dikkat çeken Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Murat Kurum ise toplantıda yaptığı konuşmada Karat 34'ün Avrupa Yakası'nda ikinci bir Levent aksı olarak adlandırılabilecek lokasyonda bulunduğunu vurguladı. Kurum, "Proje E-5'iTEM'e bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde gerçekleşiyor. Basın Ekspres Yolu bugün iş odaklı, ofis odaklı bir gelişim sergiliyor. Proje lokasyonuna baktığınızda da ulaşım bakımından sıkıntısı olmayan, hem Atatürk Havalimanı'na hem üçüncü havalimanına ulaşım kolaylığı olan bir konumda yer alıyor. Projeye oldukça yoğun bir ilgi var. Sektörde balon var, arz fazlası var diyenlere inat, daha lansman öncesinde yüzde 30'a yakın bir ön talep geldi ve bunlar satışı gerçekleşmiş talepler. Hem lokasyon hem proje içeriği itibariyle iyi bir proje olduğunu düşünüyoruz" diye konuştu.

6 blokta 470 konut, 123 ofis, 28 ticari ünite...
Karat 34; 3'ü rezidans 3'ü ofis olmak üzere 6 bloktan oluşuyor. Proje bünyesinde; stüdyo, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçeneklerinden oluşan 470 konut ile 123 adet ofis 28 ticari ünite bulunuyor. Proje kapsamındaki daireler 28,5 metrekare ile 267 metrekare arasında değişiyor. Her bloğun kendine özel merdiven ve asansörlerden oluşan ana giriş holleri ve lobi alanları mevcut. Tüm ofis, konut ve ticari ünitelerin kullanımı için yeterli kapasitede otopark da projede yer alıyor. Proje içinde tüm kullanıcılara hitap eden bir de sosyal tesis yer alıyor. Bu tesis, bünyesinde pek çok fonksiyonu barındırıyor. Sosyal tesis; konferans salonu, seminer odaları ile kültürel, sosyal ve profesyonel çeşitli aktivitelere hizmet edecek ve hem ofislere hem de konutlara hitap edecek şekilde planlandı. Bünyesinde sauna, hamam, masaj ve buhar odaları, yüzme havuzu, soyunma ve duş odaları bulunuyor. Bunun yanı sıra özel dekore edilmiş fitnes-gym ve kişiye özel antrenman yapmaya olanak sağlayan stüdyolar da mevcut. Leed sertifikalı peyzaj ile bütünleşen, tüm kullanıcılara hitap eden açık alanda konuşlanan kafe alanları da projede yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'yla E-5'e cephesi olan Karat 34, Atatürk Havalimanı'na 5 dakika mesafede olup Edirne Yolu'na bağlantıları da bulunuyor. Temmuz 2017'de teslim edilmesi planlanan Karat 34'ten konut ya da ofis almak isteyenler için lansman kapsamında 36 aya kadar 0 (sıfır) faiz ile satış seçenekleri bulunuyor.

Şantiye Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181