Karat34 ön talep toplamaya başladı!
Avrupa Yakası ulaşımında kritik öneme sahip E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada, havalimanının tam karşısında konumlandırılan Karat34, Emlak Konut GYO ve TOKİ güvencesiyle Başyapı ve Doğa Şehircilik tarafından inşa ediliyor. İş ve yaşam akışının kesiştiği en önemli noktada yükselen Karat34, tüm beklentileri bir arada karşılayan tasarımıyla yalnızca kullanıcılarına değil, çevresine de yepyeni olanaklar sunacak. Ruhsatının alınmasıyla birlikte hemen altyapı çalışmalarına start verilen Karat34'ün satış ofisinin ise Nisan ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Farklı konut ile ofis bloklarından oluşan ve 1+0, 1 + 1, 2+İve 3+1 daire seçenekleri sunan projeye ilişkin bilgi veren Doğa Şehircilik Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Ayvacı; "Toplam 21 bin 799 metrekare inşaat alanında 3'ü ofis, 3'ü residence olmak üzere toplam 6 bloktan oluşan Karat34'te; 470 adet konut, 124 adet ofis ve 27 ticari ünite bulunuyor.

Ünitelere özel yeterli kapasitede otopark ve depo alanlarına sahip bulunan projemiz bünyesinde; tüm kullanıcılara hitap eden sosyal tesis, konferans salonu, seminer odaları, sauna, hamam, masaj ve buhar odaları, 320 metrekarelik yüzme havuzu, fıtness ve kişiye özel antrenman stüdyoları da yer alıyor" dedi. Yüksek yatırım değeri olan Karat34, eşsiz lokasyonu ile ulaşım konusunda da sorunsuz alternatifler sunuyor. Basın Ekspres Yolu'na ve E-5'e cephesi bulunan proje, havalimanına 5 dakika mesafede bulunuyor ve 7'nci kattan itibaren pist manzarası başlıyor. Yeşilköy sahiline, Edirne Yolu'na ve TEM'e bağlantıları bulunan Karat34, bir yandan da kullanıcıların nefes almasına olanak veren, açık havada yürüyüş imkanı sağlayan alanları ve yeşil doğasıyla da dikkat çekiyor.

Diriliş Postası Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181