Konut Projeleri Avrupa Yakası!
En değerli ilçelerin bulunduğu Konut Projeleri Avrupa Yakası listesini sizler için derledik. Kentsel dönüşüm projelerinin ev fiyatlarını arttırdığı konut projeleri Avrupa Yakası yatırımcının da ilgisini çekiyor. Markalı proje üreticilerinin yakından ilgilendiği konut projeleri Avrupa Yakası çalışmaları devam ediyor. İşte Konut Projeleri Avrupa Yakası

Alya Grandis projesi
Toplam 100 daireden oluşması beklenen Alya Grandis projesinde 3+1, 4+1, 6+2 ve 7+2 daire seçenekleri planlanıyor. Karma konseptiyle tasarlanan Alya Grandis projesinde dairelerin büyüklükleri 135 ila 350 metrekare arasında değişim gösterecek. Alya Grandis projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Loca Şişli projesi
2+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Loca Şişli projesi Kütan Mühendislik imzası ile yükseliyor. 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Loca Şişli projesinde 20 adet 2+1 ve 5 adet 4+1 daire seçeneği bulunuyor. Loca Şişli projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Fly Salmiya Residence
5 bin 754 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Fly Salmiya Residence projesi 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşacak. İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilecek olan Fly Salmiya Residence 17 katlı 2 blok olarak tasarlanacak.​ Fly Salmiya Residence daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Torunlar Kayabaşı projesi
49.2 milyon TL arsa değerine sahip olan orunlar Kayabaşı projesi 60 bin 833 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Torunlar Kayabaşı projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Castle Hill Silivri projesi
Toplam 48 dairenin bulunduğu ​Castle Hill Silivri projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor olan Castle Hill Silivri projesinde 2+1 daireler 125 metrekare, 3+1 daireler 158 metrekare büyüklüğe sahip. Castle Hill Silivri projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Konut Projeleri Avrupa Yakası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181