Kordon İstanbul iki yeni fırsatıyla ev sahibi yapıyor!
Ege Yapı, Levent ve Maslak'a komşu, havaray ve metroya yürüme mesafesinde, suyun kıyısındaki Kordon İstanbul'dan çok cazip iki yeni fırsat doğrultusunda ev sahibi yapıyor. Kordon İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenler, 10 bin lira peşinat ve yüzde 0.79 vade oranıyla banka kredisi kullanabilirken, 60 ay boyunca sıfır faiz sisteminden yararlanabiliyor. Toplam 10 bloktan oluşan ve 1 +0'dan 4+1 'e kadar' bahçeli veya teraslı olmak üzere farklı seçeneklerde 559 konutun yanı sim 55 mağazanın yer alacağı Kordon İstanbul'da evlerin büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekare arasında değişiyor. Toplam 820 milyon lira yatırımla inşa edilen Kordon İstanbul, 2019 yılı sonunda teslim edilecek.

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Kağıthane'nin, İstanbul'un yıldızı parlayan ve her geçen gün değeri artan bir' lokasyon olduğunu söyledi. Ege Yapr olarak bölgeye farklı bir konsept getirdiklerini anlatan Kabadayı, şunları söyledi: "Bahçeleri, peyzajında bulunan yapay gölet manzaralı kabanalarr, açık hava yaz sinemasr gibi hayata renk katacak aktivite alanlarıyla yaşam kalitesini artıracak benzersiz bir proje yapryoruz. Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projeler, geleceğe miras brrakacağımız projelerin teminatrdrr. İnanıyoruz ki Kordon İstanbul da, İstanbul'un simge konsept projeleri arasındaki yerini alacak."

PROJE 2019'DA HAZIR
Cendere Vadisi'nin kenarında konumlanan Kordon İstanbul'da 559 konutun yanı sıra 55 mağaza yer alıyor. Proje 2019 sonunda bitecek.

Takvim Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181