Küçükçekmece'ye Bizim Mahalle 2 geliyor!
Emlak Konut GYO güvencesi ve Dağ Mühendislik imzası ile hayata geçirilen Bizim Mahalle 2. Etap'ta inşaat için geri sayım başladı. ÇED süreci devam eden Bizim Mahalle 2. Etap projesi, toplam 318 milyon 93 bin 859,62 liraya mal olacak. 118 bin 98,99 metrekarelik alan üzerinde kurulacak projenin inşaat alanının 270 bin 620 metrekare olacağı açıklandı.

KONUT DA VAR MAĞAZALAR DA
Bizim Mahalle 2. Etap'ta bin 700 adet daire ile 175 adet ticari ünite yer alacak. Geleneksel Türk mimarisine uygun olarak tasarlanan Bizim Mahalle'de 110 adet 1+1,600 adet 2+1,840 adet 3+1 ve 150 adet 4+1 tipi daire yer alacak. 8 blokun konut +ticari ünite, bir blokun ise ticari ünite olarak tasarlandığı projede aynı zamanda özel anaokulu ve ortaokul da planlandı. Seçimlerden sonra başlaması planlanan inşaat sürecinin 3 yıl içinde tamamlanması ön görülüyor. Proje alanının batısında İstasyon Mahallesi, doğusunda Söğütlü Çeşme Mahallesi, 2 kilometre batısında Küçükçekmece Gölü bulunması ise cezbediciliği bir kat artnrmış oluyor.

DAĞ MÜHENDİSLİK'İN BAŞARISI
Dağ Mühendislik, Bizim Mahalle 2. Etap için; arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 2 milyar lira teklif verirken, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 551 milyon lira teklif vermişti. Şirket, İstanbul'un en değerli lokasyonlarmdan Kartal ve Bahçekent bölgelerinde de projelere imza atıyor.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181