Lal Bahçe projesi nerede? İşte lokasyonu...
3 bin 625 metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Lal Bahçe projesi İstanbul Başakşehir'de konumlanıyor. Proje metroya 750 metre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 25 dakika, 3. havalimanına 40 dakika, Atatürk Havalimanı'na 12 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 19 dakika mesafede yer alıyor.

Tamamı 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşacak olan Lal Bahçe projesi 36 adet konuttan oluşacak. 24 saat güvenlik, kamera ve alarm sisteminin bulunacağı Lal Bahçe projesinin yüzde 79'u açık alana ayrılacak.

12 katlı tek blok olarak tasarlanan Lal Bahçe projesinde akıllı ev sistemi bulunacak. HYK Yapı ve Kiptaş imzası ile yükselecek olan Lal Bahçe projesinde her daireye iki araçlık ardıl, bir araçlık misafir otoparkı, çocuk oyun alanları, hamam, fitness, sauna ve buhar banyosu içeren spa yer alacak.

Lal Bahçe projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Lal Bahçe projesi iletişim!
Adres: Başak Mah. 5. Etap Yeşil Vadi Cad. No:2 Başakşehir / İSTANBUL
Telefon: (0850) 480 12 00
Web: www.lalbahce.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181