Levent ev projeleri!
Levent ev projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %19,2 oranında artarak 146 bin 536 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 27 bin 156 konut satışı ve %18,5 ile en yüksek paya sahip oldu.

Çalışmaların hızla devam ettiği Levent konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor. İstanbul Avrupa Yakası'nda yer alan İstanbul Levent yeni konut projeleri kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor.

İşte Levent ev projeleri listesi

Zer Levent
Ceylan İnşaat imzası ile inşa edilecek Zer Levent​ projesinde yüzme havuzu ve dinlenme alanları planlanıyor. 5 bin 372 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projede dairelerin tipleri ve büyüklükleri ilerleyen günlerde netleşecek. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen proje Beşiktaş konut projeleri arasıda yer alıyor. Zer Levent teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Ferko F Residence
Türkiye'nin ilk moda konseptili residence projesi olan Ferko F Residence Ferko imzasıyla hayata geçirilecek. Ferko Line ve Ferko Signature projelerinin de yapımına devam eden Ferko, Ferko F Residence projesinde konut ve ticari ünitelere yer veriyor. Ferko F Residence nerede? Tıklayınız.

5. Levent Güzeltepe
17 ayrı blok ve 2 mahalleden oluşan 5. Levent Güzeltepe projesinde dairelerin büyüklükleri 128 metrekare ila 418 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Toplam 2500 metrekarelik oyun park alanına sahip olan proje 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşuyor. 1 milyar 800 Milyon TL’lik dev yatırımla 473 bin metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen proje 4 bin konutuyla, İstanbul'a 15 bin kişinin yaşayacağı modern bir semt kazandıracak. 5. Levent Güzeltepe fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Wen Levent Residence
12 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen projede 1+1 ve 2+1 daire tipleri tasarlanıyor. 126 adet konuttan oluşan projede çocuk oyun alanı, spor salonu, bahçe, kafeterya, otopark bulunuyor.4 katlı tek blok olarak tasarlanan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. Wen Levent Residence fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Solo Levent
14 katlı tek bloğun inşa edildiği projede dairelerin büyüklükleri 62 ila 115 metrekare arasında değişim gösteriyor. Solo Levent projesinde detaylı daire büyüklükleri şu şekilde; 1+1 daireler 62,5 metrekare ile 74,5 metrekare, 2+1 daireler 110 ila 115 metrekare. Solo Levent fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Levent ev projeleri listesini sizler için derledik. Levent'te yeni inşaat projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181