Liv Marmara Beylikdüzü fiyatlar!
Konut ve ticari alanlardan oluşan Liv Marmara Beylikdüzü fiyatlar bilgisini sizler için araştırdık.

Liv Marmara Beylikdüzü fiyatlar bilgisi şu şekilde;
1+1 daireler 410 bin TL ila 570 bin TL aralığında
2+1 daireler 715 binTL ila 1 milyon 215 bin TL aralığında değişiyor. Satışların detam ettiği Liv Marmara daire fiyatları konutların büyüklüğü ve konumuna göre değişiyor.

Liv Yapı imzası ile 495 konutun bulunduğu ​Liv Marmara projesinde 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler ise 118 metrekare ile 133 metrekare olarak tasarlanıyor. Beylikdüzü Yakuplu'da 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunan proje konum itibariyle dikkat çekiyor. Daire büyüklükleri 60 ila 133 metrekare arasında değişen Liv Marmara projesinde 44 adette dükkan yer alıyor. 

Birbirine entegre 3 blok halinde tasarlanan projede 7/24 Güvenlik ve resepsiyon hizmeti, toplantı odaları, davet ve organizasyon odası, sinema odası, play station odası, çocuk oyun odası, fitness center, çok amaçlı stüdyo, misafir odası, bilardo-dart ve masa tenisi salonu, mini futbol ve basketbol sahası, her daire için kapalı otopark ve bisiklet park alanları bulunuyor. 

Liv Marmara nerede? Tıklayınız.
Liv Marmara teslim tarihi? Tıklayınız.

Liv Marmara Beylikdüzü fiyatlar listesini sizler için derledik. Liv Yapı Marmara fiyat ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsinizç

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181