Liv Marmara daire fiyatları!
Liv Yapı imzası ile hayata geçirilen Liv Marmara projesinde daireler fiyatları 179 bin liradan başlıyor.

495 konutun bulunduğu Liv Marmara'da 44 adette dükkan yer alıyor. Daire büyüklükleri 60 ila 133 metrekare arasında değişen Liv Marmara'da 1+1 daireler 60 metrekare, 2+1 daireler ise 118 metrekare ile 133 metrekare olarak tasarlanıyor. Birbirine entegre 3 blok halinde tasarlanan Liva Marmara projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. Konut ve ticari alanlardan oluşan Liv Marmara projesi konum itibariyle dikkat çekiyor.

Yakuplu'da inşa edilen Liv Marmara projesinde 7/24 Güvenlik ve resepsiyon hizmeti, toplantı odaları, davet ve organizasyon odası, sinema odası, play station odası, çocuk oyun odası, fitness center, çok amaçlı stüdyo, misafir odası, bilardo-dart ve masa tenisi salonu, mini futbol ve basketbol sahası, her daire için kapalı otopark ve bisiklet park alanları bulunuyor.

Liv Marmara nerede?

Liv Marmara iletişim!
Web: www.livmarmara.com

Liv Marmara güncel fiyatları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181