Liv Marmara'dan her yere kolay ulaşım!
Liv Yapı, yeni projesi Liv Marmarayla lansman sürecini başlattı. Marmara Denizine hakim bir noktada konumlanan ve yüksek standartlarda ikamet imkanı sunan proje, yaklaşık 10 bin metrekarelik arsa üzerinde, 495 konut 34 ofis ve 10 cadde mağazasından meydana geliyor.

Bölgede küçük daire ihtiyacına cevap verme amacıyla hayata geçirilen Liv Marmara projesinde daireler 1+1 ve 2+1'den oluşuyor. Marmara Denizine yakın bir mesafede yükselen Liv Marmarada daireler birinci kattan itibaren deniz ve peyzaj manzarasına sahip.

KAZANÇLI YATIRIM
Avrupa Yakasının yeni cazibe merkezi Beylikdüzünün geleceğin en değerli bölgeleri arasında yer alacağını belirten Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın, "Liv Marmara projemizi Beylikdüzü'nde markalı projelerin yer aldığı İhlas Marmara 1 projesinin yanı başında konumlandırdık. Kazançlı bir yatırım fırsatı sunuyoruz. Projemizden konut ya da dükkan alanlar birkaç yıl sonra yatırımlarını kadayacaktır" dedi.

FİYATLAR İLGİYİ ARTIRIYOR
Bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fıyadar, projeye olan ilgiyi artırıyor. Esnek ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede peşin ödemelerde yüzde 10 indirim avantajı sunan Liv Yapıda 1+1 daireler 179 bin TLden başlıyor. Firma, Emlak Konut GYO nun tarihi kampanyasını kendi projesine uygulayarak yüzde 20 peşinat ve 120 aya kadar taksit imkanı da sunuyor.

2018'DE TESLİM 
Liv Yapı bünyesinde ayrıca yüzde 25 peşinata 36 ay, yüzde 50 peşinata 50 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. İnşa çalışmalarının hızla devam ettiği Liv Marmara projesinin Aralık 2018de teslim edilmesi planlanıyor.

LİV MARMARA'DAN HER YERE KOLAY ULAŞIM
Ulaşım açısından avantajlı bir konumda yer alan Liv Marmara'nın toplu taşıma imkanlarının yer aldığı istanbul'un en işlek ulaşım aksı E5'e, sağlık kurumlarına, eğitim kurumlarına ve AVM'lere yakınlığı ile dikkat çektiğini belirten Liv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez Aydın. "Beylikdüzü Sahili, Beylikdüzü Metrosu, Türkiye'nin en büyük liman işletmesi olan Ambarlı Limanı, West İstanbul Marina, TEM Otoyolu ve Atatürk Havalimanı gibi önemli lokasyonların çevrelendiği bir bölgede yer alan proje, konumuyla yatırımcısına büyük avantaj sağlıyor" dedi.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181