Loca Şişli projesi nerede? İşte lokasyonu...
Kütan Mühendislik tarafından hayata geçirilen Loca Şişli projesi İstanbul Şişli'de konumlanıyor. Loca Şişli projesi Piyale Paşa bulvarına 450 metre, Darülaceze caddesine 650 metre, Metrobüs durağına 800 metre, Otobüs duraklarına 180 metre mesafede yer alıyor.



2+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Loca Şişli projesinde 20 adet 2+1 ve 5 adet 4+1 daire seçeneği bulunuyor. Şişli konut projeleri arasında yer alan Loca Şişli projesi yatay mimariyle tasarlanıyor.

Yeşil alanların bulunduğu Loca Şişli projesinde kapalı otopark, fitness ve sauna yer alıyor. 25 adet konuttan oluşan Loca Şişli projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi planlanıyor. 2 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan Loca Şişli projesi 900 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Loca Şişli projesi fiyat için tıklayınız.

Loca Şişli projesi teslim tarihi için tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181