Luxera Bahçelievler fiyat!
​Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat imzası ile hayata geçirilen Luxera Bahçelievler fiyat bilgisini sziler için araştırdık.

Yenibosna konut projeleri arasında yer alan Luxera Bahçelievler fiyat bilgisi belli oldu. İşte Luxera Bahçelievler fiyatları 484 bin TL'den başlıyor.

4 bin metrekare ticari alanlara ayrılan Luxera Bahçelievler projesinde dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ila 142 metrekare arasında değişim gösteriyor.1+1,2+1 ve 3+1 dairelerin tasarlandığı projede kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness, Türk hamamı, sauna, çocuk oyun odaları ve hobi odaları gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 10 katlı tek bloğun inşa edildiği projede 110 daire yer alıyor.

Luxera Bahçelievler fiyat bilgisi ve Luxera Bahçelievler fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamzıdan takip edebilirsiniz.

Luxera Bahçelievler nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181