Luxera Meydan dükkan fiyatları!
İstanbul Bağcılar'da 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Luxera Meydan dükkan fiyatları sizler için araştırdık.

Luxera Meydan dükkan fiyatları belli oldu. Luxera Meydan cadde dükkanlarında 3 yıllık yüzde 5 kira garantisi imkanı sunuluyor. Luxera Meydan cadde dükkan fiyatları 650 bin TL'den başlıyor.

Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat imzası ile hayata geçirilen Luxera Meydan Bağcılar projesi 22 katlı iki kule olarak tasarlanıyor. Her daire 1 depo alanı yer alan Luxera Meydan projesi 242 adet konuttan oluşuyor.

5 adet ticari alan bulunan Luxera Meydan projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ila 170 metrekare arasında değişiyor. 11 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Luxera Meydan projesinde kapalı yüzme havuzu, türk hamamı, sauna ve kapalı otopark bulunuyor.

Luxera Meydan dükkan fiyatları sizler için derledik. Luxera Meydan dükkan fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdna takip edebilirsiniz.

Luxera Meydan teslim tarihi? Tıklayınız.
Luxera Meydan nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Latife Arslan 3 yıl önce

Merhaba dükkanlarınızın tavan yüksekliği nedir, dükkanların önüne masa konulma yeri varmı varsa kaç metre ve dükkanlarda depo bulunuyorum? Bilgi verirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler

banner182

banner181