Luxera Meydan teslim tarihi!
Luxera Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Luxera Meydan projesi teslimlerinin Aralık 2019'da yapılması bekleniyor.yükselecek.

Lokasyonu ile dikkat çeken Luxera Meydan projesi 242 adet konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan Luxera Meydan projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ila 170 metrekare arasında değişiyor. 5 adet ticari alan bulunan Luxera Meydan projesi İstanbul Bağcılar'da inşa ediliyor.

11 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Luxera Meydan projesi 22 katlı iki kule olarak tasarlanıyor. Her daire 1 depo alanı yer alan Luxera Meydan projesinde kapalı yüzme havuzu, türk hamamı, sauna ve kapalı otopark bulunuyor.

Luxera Meydan iletişim!
Adres: Göztepe Mah. Maslak Cad. No:7 Bağcılar-İstanbul
Telefon: 0212 601 0118
Web: www.luxerameydan.com

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181