Marina 24 fiyat listesi!
286 daireden oluşan Marina 24 fiyat listesi belli oldu.

Marina 24 fiyat listesi şu şekilde; 
2+1 623.000 TL’den
3+1 1 milyon TL’den
4+1 1 milyon 700.000 TL’den
5+1 1 milyon 500.000 TL’den başlıyor.

Toplam 75 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede rezidans, bahçe ve teras dubleksleri ve sahile açılan Gurme Çarşısı bulunuyor. 24 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 5 bin metrekare büyüklüklüğünde, denize sıfır ticari alanlar planlanıyor.

İstanbul Büyükçekmece'de yükselen projede dairelerin 42'si bahçe ve teras dubleks olarak planlanıyor. Daire büyüklüklerinin ilerleyen günlerde netleşeceği projede sanat sokağı, performans meydanı, marina gurme, babalu çocuk aktivite merkezi, babalu water park, iskele, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları, evcil hayvan park alanı, tenis kortu, basketbol sahası, zen bahçesi, dinginlik sediri, sonsuzluk havuzu, açık/kapalı yüzme havuzları, fitness/gym, hamam, sauna, spa/wellness, çok amaçlı stüdyo alanları, parti/davet odası, cep sineması, oyun odası, lounge alanı gibi sosyal imkanlar yer alıyor.

Marina 24 fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Marina 24 projesi fiyat için tıklayınız.

Marina 24 projesi nerede? Tıklayınız.

Marina 24 teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181