Marmara Evleri 4 daire fiyatları!
İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Marmara Evleri 4 daire fiyatları sizler için araştırdık.

2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin planlandığı Marmara Evleri 4 daire fiyatları belli oldu. İhlas Marmara Evleri 4 kısım fiyatları 475 bin TL'den başlıyor. Marmara Evleri 4 fiyat bilgisi dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor.

Daire büyüklüklerinin 126 ila 204 metrekare arasında değişiklik göstereceği projenin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekleniyor. Ayrıca Marmara Evleri 4 projesinde kapalı otoparkı, cadde dükkanları, kapalı yüzme havuzu, erkekler ve kadınlar için ayrı fitness salonu, Türk hamamı, saunası, sosyal alanları, 1.sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilmiş evleri, ankastreli mutfakları ve kullanışlı daire planları, semt pazarı, çok amaçlı salonu, bay-bayan mescidi ve 24 saat güvenliği yer alacak.

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek projede 639 daire ve 44 adet dükkan bulunacak. 

Marmara Evleri 4 daire fiyatları ve Marmara Evleri 4 fiyat listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Marmara Evleri 4 teslim tarihi? Tıklayınız.
Marmara Evleri 4 nerede ? Lokasyon için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181