Marmara Evleri 4 fiyat!
İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilecek olan Marmara Evleri 4 fiyat bilgisi belli oldu.

Marmara Evleri 4 fiyat bilgisi şu şekilde; Fiyatların dairelerin tipine ve büyüklüğüne göre değiştiği projede dairelerin fiyatları 425 bin TL'den başlıyor.

Ailelere konfor, yatırımcılara benzersiz kazanç sunan Marmara Evleri 4 projesi 639 daire ve 44 adet dükkandan oluşacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunacağı projede dairelerin büyüklükleri 126 ila 204 metrekare arasında değişiklik gösterecek.

Beylikdüzü konut projeleri arasında bulunacak olan projede kapalı otoparkı, cadde dükkanları, kapalı yüzme havuzu, erkekler ve kadınlar için ayrı fitness salonu, Türk hamamı, saunası, sosyal alanları, 1.sınıf malzeme ve işçilikle inşa edilmiş evleri, ankastreli mutfakları ve kullanışlı daire planları, semt pazarı, çok amaçlı salonu, bay-bayan mescidi ve 24 saat güvenliği yer alacak.

Marmara Evleri 4 fiyat ile ilgili gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Marmara Evleri 4 teslim tarihi? Tıklayınız.

Marmara Evleri 4 nerede? Tıklayınız.

Marmara Evleri 4 fiyatlar? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181