Marmara Günpark Evleri satılık!
Daire büyüklüklerinin 64 - 288 metrekare büyüklüğüne sahip olan Marmara Günpark Evlerinin satılık daireleri konut alıcılarını bekliyor.

5 bin dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen Marmara Günpark Evleri Marmara Mühendislik & Yapı A.Ş. imzası taşıyor. 6 adet blok olarak tasarlanan gelen Marmara Günpark Evleri'nin 1+1 daireleri 64 ila 78 metrekare, 2+1 daireleri 62 ila 145 metrekare, 3+1 daireleri 145 ila 148 metrekare, 3+2 çatı dubleksleri 175 ila 263 metrekare, 4+2 çatı dubleksleri ise 267 ila 288 metrekare büyüklüğüne sahip. 

77 dairenin bulunduğu butik konseptiyle hayata geçirilecek olan Marmara Günpark Evleri 4 katlı binalar olarak tasarlandı. İstanbul Avrupa Yakasının yeni projeleri arasında yer alan Marmara Günpark Evleri Beylikdüzü'nde konumlanıyor. 

Marmara Günpark Evleri fiyat bilgisi? tıklayınız.

Marmara Günpark Evleri nerede? tıklayınız.

Marmara Günpark Evleri teslim tarihi? tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181