Marmara Konakları satışa çıktı!
Marmara Yapı A.Ş. imzası ile yükselen Marmara Konakları projesi satışa çıktı. Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı gerçekleştirilen Marmara Konakları projesinin lansmanı Başbakanlık Baş Danışmanı Harun Çelik, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklı, İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yafes Bakırcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Behçet Söğüt ve Eski Kıraç Belediye Başkanı Hamit Öncü’nün katılımlarıyla gerçekleşti.

İstanbul Beylikdüzü'nde 
8 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek Marmara Konakları projesi 124 konut ve 4 dükkandan oluşuyor. Müstakil girişli bahçe villaları, farklı daire seçenkeleri ve dubleks daireler ile farklı yaşam ihtiyaçları tek projede toplandığı Marmara Konakları projesi farklı daire seçenekleri ile villa yaşamını bir arada sunuyor. 

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Marmara Yapı bir çok bölgede olduğu gibi İstanbul’un en fazla değer kazanan bölgelerinden olan Beylikdüzü'nde de farklı projelerde binlerce konutu inşa etti. 

Marmara Konakları ne zaman teslim?

Marmara Konakları lansman kampanyası için tıklayınız.

Marmara Konakları İletişim!
Adres: Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı No:86 Marmara Residence Beylikdüzü Esenyurt / İstanbul
Telefon: (212) 853 0 222
Web: www.marmaraas.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181