Maslak 1453 projesi ile Maslak-Ayazağa bölgesi hareketleniyor!
2010'lı yılların başında Maslak-Ayazağa bölgesindeki hareketliliği yakın takibe alan yatırımcıların tercih ettiği Maslak 1453'ün değeri günden güne artıyor. İş-yaşam turizm ve eğlence alanlarını bünyesinde barındıran projenin konut etabının ardından devreye giren 1453 mağazalarında da hareketli günler başlıyor.

YÜZDE 20'Sİ KİRALANDI
Ağaoğlu'nun Maslak'ta inşa ettiği iki milyon metrekare inşaat alanı ile Avrupa'nın en büyük karma yaşam projesi Maslak 1453'te kiralık mağaza ve dükkânlara yoğun yatırımcısı ilgisi devam ediyor. 240 mağaza için planlanan kiralamaların yüzde 20'sinin tamamlandığını açıklayan Ağaoğlu Şirketler Grubu Kiralama ve Pazarlama Koordinatörü Ayten Alpar;" Sayı 40'ı buldu. Önümüzdeki 3 ay çerisinde 20 marka ile daha sözleşme imzalayacağız. 2018 yılı sonuna kadar yüzde 90 doluluk oranı hedefliyoruz" dedi.

SEÇİCİ DAVRANIYORUZ
Alpar, karma olması nedeniyle 1453 projesinde birçok markanın konumlanmak istediğine dikkat çekerek şu değerlendirmelerde bulundu:
Geleneksel alışveriş merkezlerinde bulunan markaların yanı sıra bulundukları caddelerde ün yapmış ve gençler tarafından çokça tercih edilen yeni konsept markalar da projemizde yer alacak.

"Nişantaşı Üniversitesi ve Beykent Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri. Maslak 1453 konut ve of işlerindeki genç nüfus ve Türkiye'nin en büyük Merkezi İş Alanı olan Maslak'ta çalışan beyaz yakalılar için tüm zevklere hitap edecek bir gastronomi ve eğlence merkezi olmayı hedefliyoruz. Bu nedenle kiracı ve marka konusunda çok seçici davranıyoruz.

"Maslak 1453'te konut ve ofis sakinlerinin yanı sıra Nişantaşı Üniversitesi ile birlikte toplam yaşayan nüfus 80.000 kişiyi bulacak. Dışardan ziyaretçi sayısı ise günde 20-30 bin arası olacak. Projede, Ascott So merset ve Dusit Thani grubuna ait apart oteller mevcut. 

Nişantaşı Maslak'a taşındı
Maslak 1453 projesinde yaşamın başladığını belirten Ayten Alpar; "Türkiye'nin en modern ve ileri teknoloji ile donatılmış üniversite kampusu hizmete girdi. Burada toplamda 40 bin kişilik öğrenci ve akademisyen ders yılına başladı. 2017'nin kış aylarına girdiğimizde ofis bloklarına yerleşen holding ve irili ufaklı şirketlerle birlikte 80 bin yerleşik nüfusa ulaşmış olacağız. Projede günübirlik ziyaretçilerle birlikte 100 binin üzerinde bir insan sirkülasyonuna şahit olacağız. Hedefimiz Türkiye'ye hatta dünyaya örnek olacak marka karması ile güçlü ve farklı bir ticari kompleks oluşturmak. Bu komplekste yer alacak markalar ve profesyonel tesis yönetimi ile hem ziyaretçilerin hem de yerli yabancı yatırımcıların ilgisini çekecek örnek bir projeye imza atmış olacağız" dedi.

Mehmet Canıatlı / Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181