Maslak konut projeleri!
Maslak konut projeleri listesini sizler için derledik. Avrupa Yakası'nda yer alan MAslak markalı konut projeleri ile dikkat çekiyor. Yatırımcının da ilgisini çeken ilçede konut projeleri hızla yükseliyor.

İşte Maslak konut projeleri listesi

Dap Maslak
Karma konseptte inşa edilecek olan Dap Maslak projesinde ön talep dönemi başladı. Uçan proje konsepti ile ses getirmesi beklenen Dap Maslak projesinin 1.5 milyar lira yatırım bedeline sahip olması planlanıyor. Dap Maslak nerede? Tıklayınız.

Emay İnşaat Maslak projesi
1500 adet daireden oluşan Emay İnşaat Maslak projesi satışları devam ediyor. 50 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Emay İnşaat Maslak projesi Ağaoğlu Maslak 1453 projesinin karşısında bulunuyor. Emay İnşaat Maslak projesi detaylı bilgi için tıklayınız.

Maslak 1453
Stüdyo dairelerden 4,5+1'lere kadar daire seçenekleri bulunan Maslak 1453 projesinde 4 bin 789 konut ve 178 ofis yer alıyor. Maslak 1453 nerede? Tıklayınız.

Maslak konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181