Mavera Comfort Başakşehir iletişim!
Yaklaşık 65 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılan Mavera Comfort Başakşehir iletişim bilgisini sizler için araştırdık.

İstanbul Başakşehir’de yükselen Mavera Comfort Başakşehir iletişim bilgisi belli oldu. Mavera Comfort satış ofisi bilgisi şu şekilde;
Mavera Comfort adres : Ziya Gökalp Mah. Olimpiyat Stadı Yolu No:6 Başakşehir / İstanbul
​Mavera Comfort telefon : 444 61 71

Türkiye’nin Deprem İzolatörlü İlk Konut Projesi unvanına sahip Mavera Comfort projesinde birçok sosyal donatı alanı yer alıyor. Zemin + 9 katlı blokların inşa edildiği projede daire seçenekleri arasında 2+1’den 4,5+1’e kadar farklı tiplerde, toplam 705 konut yer alacak. 

Mavera Comfort Başakşehir projesinde geniş peyzaj alanları, açık-kapalı spor ve çocuk oyun alanları, merkezi süpürge sistemi, daire içi su sensörlerine, yangın ve hırsız alarm sistemleri, elektrikli araç şarj istasyonları gibi birçok imkan yer alıyor.

Mavera Comfort Başakşehir iletişim bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Mavera Comfort fiyat için tıklayınız.

Mavera Comfort teslim tarihi için tıklayınız.

Mavera Comfort nerede ? Sorusunun yanıtı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181