Merkez Zekeriyaköy yatırımcısına kazandırmaya devam ediyor!
Projeden ev sahibi olanların öngörülenin üzerinde bir prim artışı sağladığını belirten Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür, 3. Köprü ve 3. Havalimanı’nın tamamlanmasıyla birlikte proje değerinin daha da yükseleceğini söyledi. Projede sınırlı sayıda dairenin kaldığına ve bölgenin en avantajlı metrekare fiyatlarına sahip olduğuna dikkat çeken Gür, 2+1 çatı dubleksi dairelerin metrekaresinin 6 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin metrekaresinin ise 7 bin 800 liradan satıldığını belirtti. Gür, %1 KDV fırsatının sunulduğu Merkez Zekeriyaköy’de, %15 peşinatla ev sahibi olmanın mümkün olduğunu belirterek sözlerini tamamladı.

Eşsiz Lokasyon, İdeal Yaşam
İnşaat sektörünün önde gelen ve köklü şirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup güvencesiyle inşa edilen Merkez Zekeriyaköy Projesi, iş dünyasının merkezi Maslak ve Levent’e yakınlığı, İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam alanlarından İstinye’ye 15 dakika mesafede olması ve bölgeye yapılacak olan 3. Havalimanı ve 3. Köprüye yakınlığı ile eşsiz bir lokasyonda bulunuyor.

Merkez Zekeriyaköy’de yaşamı daha da keyifli hale getirecek pek çok aktivite yer alıyor. Bu nedenle projede, Tenis Kortu, Basketbol Sahası, Çiçek Bahçeleri, Açık Yüzme Havuzları, Güneşlenme Terasları, Dinlenme Alanı, Süs Havuzu, Fitness Club, Pilates Salonu, Saunalar, Bilardo Odası ve Cafe bulunuyor. Ayrıca Merkez Zekeriyaköy’de çocukların kişisel ve sosyal gelişimlerine çok büyük katkı sağlayacak kış aylarına özel kapalı Çocuk Oyun Odası ile birlikte açık alanda Oyun Parkı, Çocuk Yüzme Havuzu ve Meyve Bahçeleri de yer alıyor.

“Doğa içerisinde doğa” konseptiyle oluşturulan projede, konutların yüzde 52’sinin bahçe yaşamına sahip olması, kendi küçük doğasını kurmak ve bahçeyle uğraşmak isteyenlere doğal bir yaşam sunuyor.



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181