Metal Yapı Konut, deniz manzaralı 5'inci projesini Ulus'ta yapacak!
Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, deniz gören yeni projeler yapmak istediklerini belirterek, "Ulus'ta müthiş bir deniz manzarasına sahip bir proje yapacağız ve bu projemize 2017'de başlayacağız" dedi. Metal Yapı Konut'un deniz gören manzaraya sahip 4 adet projesi hakkında bilgi veren Karali, "İlk projemiz Koru Florya. Aydınlı, Metal Yapı Konut, Arke ve Vizyonlife ortaklığıyla TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen KoruFlorya, toplam 298 konuttan oluşuyor. Rezidans konforunda ayrıcalıklı bir yaşam sunan projede, 52 adet farklı daire tipi mevcut. Göl ve orman manzarasına hakim konumuyla dikkat çeken projenin 3 bin metrekare sosyal alanı bulunuyor. Bu alanlarda; lobby cafe, çocuk oyun alanları, fitness center, pilates / yoga stüdyolar, kapalı yüzme havuzları, hamam" dedi.

İkinci projelerinin Aqua Florya AVM olduğunu anlatan Akın Karali, "Biz burada klasik alışveriş merkezi anlayışını değiştirecekyepyeni bir konsept oluşturduk. Eğlence ve alışveriş keyfini buluşturan Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezinin en önemli çekim gücü, dünyanın en büyük tematik akvaryumu olan İstanbul Akvaryum'u bünyesinde bulundurmasıdır. Aqua Florya 45 bin metrekare kiralanabilir alam, 900 kişi kapasiteli açık amfi tiyatro, 11 adet sinema salonu, 13 bin metrekarelik büyük meydan, açık pazar yeri ve geniş marka seçeneklerini bir arada bulunduran mağazalarıyla hizmet veriyor" dedi. Karali, üçüncü projeleri olan Crowne Plaza Florya'nın 5 katlı tek bir binada, otel, restoranları, tolantı odaları, fitness merkezi, masaj ve spa merkezi üe hizmet verdiğini aktardı.

Küçükçekmece Gölünün kıyısında, bir tarafı göl diğer tarafı deniz manzaralı Blue Lake projelerinin ise yapımı devam ediyor. Küçükçekmece Bölgesi'nin çehresini değiştirecek projelerinde bir gök terası olduğunu aktaran Akın Karali projeyle ilgili şu bilgiyi verdi: "Gök Teras yaklaşık 1.3 km uzunluğunda. Yani baştan sona doğru bir yürüyüp geldiğinizde 2.6 km lik bir yürüyüş yapabiliyorsunuz. 3 adet infınity havuzumuz var. Ayrıca alt katında bin 500 metrekare kapalı bir sosyal tesisimiz var."

19 bin metrekare balkon ve teras alanı var
Yatırım değeri 250 milyon dolar olan Blue Lake projesi 10 blokta 788 daireden oluşuyor. Sahil bölümünde ise AVM ve 22 ticari ünite yer alıyor. Chapman Taylor'ın tasarım danışmanlığında, ECF mimarlık tarafından çizilen Blue Lake'in iç mimari tasarımını ise Evrenol Mimarlık üstlendi. Akın Karali, 60 m2 ile 650 m2 arasında stüdyodan 4+1 dublekse kadar değişen daire alternatifleri; teraslı, balkonlu ve bahçeli konutların olduğu projede, "Her dairede 10 m2 ile 264 m2 arasında değişen toplamda 19 bin metrekare balkon ve teras alanımız var" dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181