Metal Yapı Konut'tan Kemerburgaz Göktürk'e 5 yeni proje!
İstanbul'un çeşitli noktalarında proje yapan Metal Yapı Konut, bugüne kadar 6 proje hayata geçirdiği Kemerburgaz-Göktürk bölgesinde çalışmalara devam ediyor. Şirket, bölgede 5 yeni proje daha yapacak.

5 yeni proje için çalışmaları başlattı
İstanbul'da birçok önemli projeye imza atan Metal Yapı Konut, Göktürk ve Kemerburgaz'daki projelerine devam ediyor. Bölgede bugüne kadar toplam 6 projeyi hayata geçiren Metal Yapı Konut, 5 yeni projeye daha imza atacak.

Akıllı Evler
Kemerlife XXIII'te, biri taş ikisi ahşap 3 blokta akıllı ev sistemi ile donatılmış 160 daire ve 8 mağaza bulunuyor. 1+0'dan 5+1'e değişen farklı büyüklükte daire tipleri bulunan projede, taş ve ahşap kullanımı öne çıkıyor. Kerem Piker'in tasarımı olan proje, asma bahçeleri ve ahşap bloklardaki bahçe teraslarıyla dikkat çekiyor.

İstanbul'un önemli merkezlerinden biri haline gelen Kemerburgaz ve Göktürk'te toplam 6 projeyi gerçekleştiren Metal Yapı Konut, bölgede Kemerlife XXIII, Real Life, Belgrad Life, Arcadium Life III ve Kemer Ofis projelerini hayata geçiriyor. Metal Yapı Konut Genel Müdürü Akın Karali, 5 projede yaşanan süreç ve hedefleriyle ilgili şu bilgileri verdi:

'Gelişime açık bölge'
"Yaklaşık 1 milyar liralık yatırımla bölgeye yaşam ve değer katacağız. 5 ayrı projenin heyecanını aynı anda yaşıyoruz. İstanbul'un yeşili en bol, lokasyonu ile değerli ve yaşam için en elverişli bölgelerinden Kemerburgaz Göktürk'te 5 yeni proje daha gerçekleştirmek mutluluk verici. Metal Yapı Konutolarak 2017 yılında olduğu gibi 2018'de de yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz."

Bölgeye yatırım yapmaya devam edeceklerini açıklayan Karali, bölgede bugüne kadar Kemerlife XXI, Kemerlife XXII, Arketip Evleri, Country Life, Arcadium LifeI ve II olmak üzere 6 projeyi hayata geçirdiklerini hatırlattı.

Karali, "Şu anda da Kemerlife XXIII, Real Life, Belgrad Life, Arcadium Life III ve Kemer Ofis projelerini inşa ediyoruz. Ayrıca bu bölgede 50 dönümlük bir arazimiz daha var. Orada da en kısa sürede projeye başlayacağız, Kemerburgaz ve Göktürk, Metal Yapı Konut için çok önemli ve gelişime çok açık bir bölge. Yeni havalimanı, 3. Köprü gibi büyük yatırımlara çok yakın; lokasyonu itibariyle şehir içine hızlı ulaşım imkanı sunuyor. Önümüzdeki dönem toplu taşıma imkanlarıyla da ulaşımın çok kolay olduğu bir bölge olacak.

Bölge değer olarak şehir merkezinin yoğunluğundan uzakta olmanın avantajına sahip ancak fiyatlandırma olarak şehir merkezi gibi konumlandırılıyor.

Seçkin markaların, kurumların da hızla yer aldığı bölgelerden biri olması yaşamı daha da kaliteli kılıyor. Biz de bu bölgenin hızlı ve kaliteli şekilde gelişmesi için sosyal ve ekonomik yatırımlar yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.

Milliyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181