Metrohome Beylikdüzü fiyatları!
Metrohome Residence, Metrohome Suites ve Metrohome Cadde olarak 3 farklı bölümden oluşan Metrohome Beylikdüzü fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Metrohome Beylikdüzü fiyatları belli oldu. Metrohome ev fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Metrohome daire fiyatları konutlara göre değişiklik gösteriyor.

43 bin 682 metrekare arsa alanında konumlandırılan Metrohome Kameroğlu projesinde birçok imkan konut alıcılarına sunuluyor. Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Suites Beylikdüzü projesi detaylı daire seçenekleri şu şekilde;
Metrohome Suites daire seçenekleri ; 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 dubleks
Metrohome Residence daire seçenekleri ;1+1, 2+1 ve  2+1,3+2, 4+1

1693 daire 125 mağazadan oluşan Metrohome Beylikdüzü satılık daireleri alıcılarını bekliyor. Kameroğlu Metrohome projesinde açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, yoga ve pilates salonu, 3 katlı kapalı otopark alanı bulunuyor. 

Metrohome Beylikdüzü fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Metrohome Kameroğlu örnek daire için tıklayınız.
​Metrohome Kameroğlu konum için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 3 yıl önce

kaçıncı teslim tarihi erteleme 5 mi 6 mı daha da ertelenecek ayıp vAllahi ayıp şu para gözünüzü doyursun artık parayA KIYIN YAPIN ŞURAYI

banner182

banner181