Metrohome Suites & Residence güncel teslim tarihi! Temmuz 2019
Metrohome Residence, Metrohome Suites ve Metrohome Cadde olarak 3 farklı bölümden oluşan Metrohome Suites & Residence güncel teslim tarihi bilgisini sizler için araştırdık.

Metrohome Suites & Residence güncel teslim tarihi belli oldu. Metrohome Beylikdüzü teslim tarihi Haziran 2020 yılı olarak planlanıyor.

Kameroğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Metrohome Kameroğlu projesinde birçok imkan konut alıcılarına sunuluyor. 1693 daire 125 mağazadan oluşan Metrohome Suites Beylikdüzü projesi detaylı daire seçenekleri şu şekilde;
Metrohome Suites daire seçenekleri ; 2+1, 3+1, 4+1 ve 3+2, 4+2, 5+2, 6+2, 7+2 dubleks
Metrohome Residence daire seçenekleri ;1+1, 2+1 ve  2+1,3+2, 4+1

43 bin 682 metrekare arsa alanında konumlandırılan Metrohome Beylikdüzü satılık daireleri alıcılarını bekliyor. Kameroğlu Metrohome projesinde açık – kapalı yüzme havuzları, fitness, yoga ve pilates salonu, 3 katlı kapalı otopark alanı bulunuyor. 

Metrohome Suites & Residence güncel teslim tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edeiblirsiniz.

Metrohome Kameroğlu fiyat için tıklayınız.
Metrohome Kameroğlu örnek daire için tıklayınız.
​Metrohome Kameroğlu konum için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181